Condamnaţi să câştige sub Pietricica

Ceahlaul - Rapid Suceava

Rapid CFR Suceava este condamnata sa castige meciul pe care il are programat sambata, cu incepere de la orele 11.00, pe terenul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, in cadrul etapei a II-a din play-out-ul pentru ramanerea in Liga a II-a.

Fara victorie de fix jumatate de an, “ceferistii” au plecat spre Pietricica cu intentia declarata de a-si trece in cont prima victorie dupa o seceta de 16 etape. “Mergem la Piatra Neamt cu gandul numai la victorie. Trebuie neaparat sa castigam. Un egal nu ar face decat sa ne indeparteze si mai mult de indeplinirea obiectivului. Chiar daca vom intalni o echipa debusolata, i-a atentionat pe baieti sa nu se relaxeze. Ceahlaul isi va juca ultima sansa si se va agata de orice minge”, a declarat antrenorul Costel Ilie inaintea meciului de la Piatra Neamt.

Seful bancii tehnice de pe Areni nu va putea miza contra Ceahlaului pe serviciile mai multor jucatori. Armand Svichi si Eduard Sandu sunt accidentati de mai multa vreme, iar Alexandru Boiciuc va lipsi din cauza unei leziuni musculare. De asemenea, conducerea clubului sucevean a decis joi seara sa le rezilieze contractele lui Tudorel Tudorache, Daniel Ciobanu si Tudor Galan.

Rapid Suceava (echipa probabila de maine): Niga – Balan, Dudea, Velescu, Semeghin – Aeroaiei, Sfrijan – Golofca, I. Plamada, Ghiorghiciuc – M. Negru.

Meciul dintre Ceahlaul si Rapid CFR nu este inclus in oferta caselor de pariuri.

In sezonul regulat, Rapidul a castigat patru puncte din confruntarile directe cu Ceahlaul. A fost 3-0 pe stadionul Areni si 0-0 in returul de la Piatra Neamt.

Programul etapei a II-a din play-out:

Bucovina Pojorata – ACS Berceni
Ceahlaul Piatra Neamt – Rapid Suceava
CS Balotesti – Gloria Buzau

Clasament play-out Liga a 2-a sezonul 2015-2016

LOCECHIPAMVEÎGMGP+/-PCT
1CS Baloteşti106311981132
2ACS Berceni105142112930
3Gloria Buzău105141719-229
4RAPID SUCEAVA105232116528
5Ceahlaul Piatra Neamt100010030-300

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Condamnaţi să câştige sub Pietricica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*