Concurs GazetaSV: „Selfie la teren”

GazetaSV.ro lansează astăzi concursul „Selfie la teren” prin care te premiem cu trei mingi de fotbal oferite de Asociația Județeană de Fotbal Suceava.

Regulamentul este foarte simplu. Trebuie doar să îți faci o fotografie pe un teren de sport al unei școli din Suceava și să o trimiți pe pagina de facebook GazetaSV, la adresa: http://facebook.com/gazetasv.ro. Fotografiile vor fi publicate într-un album intitulat „Selfie la teren”. Poți trimite fotografiile în următoarele două săptămâni. O persoană poate înscrie în concurs una sau mai multe fotografii.

Vom premia cu câte o minge:

  • selfie-ul cu cele mai multe like-uri
  • selfie-ul cu cea mai mare gașcă
  • selfie-ul cel mai haios/creativ (aici ne dăm noi cu părerea 😉 )

Premiile vor fi înmânate personal câștigătorilor.

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Concurs GazetaSV: „Selfie la teren”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*