Concurs de culturism

Clubul local Euro Power Gym Suceava va organiza duminica, 22 august, prima editie a concursului ASN Classic Romania la culturism. Competitia se va desfasura pe scena Casei de Cultura, cu incepere de la ora 13.30, si va reuni la start peste 50 de practicanti ai culturismului din intreaga tara, acestia urmand sa fie impartiti in cinci categorii de concurs: 70, 80, 90, +90 de kilograme si sectiunea open.

Avand in vedere valoarea totala a premiilor, care se ridica la 10.000 de dolari, organizatorii anticipeaza ca prima editie a ASN Classic Romania va aduna la Suceava toate numele grele ale culturismului romanesc. “Prin natura premiilor, concursul se anunta de un nivel foarte ridicat, la aceasta prima editie fiind asteptati toti campionii nationali. Am hotarat sa acceptam doar sportivi legitimati la cluburile din tara, pentru ca vrem ca banii sa ramana in Romania. Totodata, speram ca acest concurs sa devina unul de traditie pentru Suceava”, a precizat organizatorul competitiei, Cristi Tcaciuc.

Printre participantii care vor urca pe scena concursului de la Suceava se numara si doi sportivi ai clubului local Euro Power Gym: multiplul campion national Amelin Csukat si Tudor Muha, acestia urmand sa concureze la categoriile 70, respectiv 80 de kilograme. De asemenea, la prima editie a ASN Classic Romania va lua parte din postura de invitat de onoare si presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Cristian Mihailescu. Cantarul oficial si inscrierea sportivilor in concurs va avea loc duminica dimineata, cu incepere de la orele 9.00, in holul Casei de Cultura.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Concurs de culturism"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*