Concluziile şedinţei de luni

Factorii de decizie din cadrul clubului Universitatea Suceava s-au întâlnit luni într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie. În cadrul întâlnirii a fost analizată activitatea celor două echipe, situaţia financiară şi s-au stabilit obiectivele pentru următorul an competiţional.

Chiar dacă s-a desfăşurat în condiţii dificile, activitatea din sezonul recent încheiat a fost apreciată drept bună. Conform analizei financiare la zi, Universitatea a avut la dispoziţie în primele cinci luni ale anului 2013 suma de 550.000 de lei. 300.000 lei au fost primiţi din sectorul privat, 60.000 de lei de la Universitatea „Stefan cel Mare”, 90.000 de lei de la Consiliul Judeţean, în vreme ce Primăria Suceava a contribuit la bugetul clubului cu 100.000 lei.

În următorul an competiţional proritară va fi achitarea datoriilor faţă de jucători, cifrate la suma 570.000 de lei. Din bugetul asumat de finanţatori pentru viitorul sezon, ar rămâne astfel 1.380.000 de lei. Cu aceşti bani, „studenţii” au ca obiectiv clasarea între primele opt echipe din Liga Naţională, astfel încât să poată participa în Cupa României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Concluziile şedinţei de luni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*