Concluziile lui Ioan Radu

După jumătate de sezon petrecut pe banca Rapidului, antrenorul Ioan Radu a făcut o analiză asupra evoluţiei jucătorilor săi. Printre remarcaţii tehnicianului sucevean se numără Hrimiuc, Ghiviziu şi Ciurlă, în vreme ce Golofca, Păşcănuţ şi Olariu sunt trecuti pe lista celor care au dezamăgit.

Ioan Radu este multumit pentru ca a putut sa isi faca o parere despre jucatorii cu care s-a aventurat in primavara la Rapid. Antrenorul “ceferistilor” a nominalizat cativa jucatori care au confirmat sub comanda sa si care s-ar putea regasi in lotul Rapidului pentru noua editie de campionat.

“Nu as vrea sa fac nominalizari publice. Oricum, Hrimiuc a fost unul dintre jucatorii care si-au facut treaba pe linia de fund, iar Ghiviziu ne-a ajutat mult la mijloc. Liutec si-a dat interesul mai mult in prima parte a returului, cand a si marcat, dar in a doua parte a scazut. Ciurla ar fi o supriza placuta. Chiar daca a venit de la judet, a avut cateva evolutii foarte bune, chiar la meciul de la Panciu, cand, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun jucator al nostru. Spatar a fost un jucator constant, util echipei, care si-a aratat valoarea si experienta”, a marturisit Ioan Radu.

Pe de alta parte, antrenorul Rapidului il acuza de egoism pe Golofca. Pascanut, Olariu si Zaremba sunt ceilalti jucatori care nu l-au multumit pe Ioan Radu in returul campionatului.

“Golofca nu si-a concretizat si nu si-a exploatat calitatile pe care le are. Inca este un jucator indolent, joaca mai mult pentru imaginea sa decat pentru echipa. Pascanut a fost folosit la inceput printre titulari si nu mi s-a parut a fi la nivelul pe care l-am dorit. Apoi, am incercat sa folosesc aceeasi formula de joc pentru a suplini lipsa de omogenitate a echipei, intrucat si rezultatele contau. O dezamagire este si Olariu. Chiar daca este un jucator tanar, ma asteptam la mai multe din partea sa pentru ca s-a remarcat in Liga a IV-a prin calitatile fizice. Nu este, insa, suficient. Zaremba dadea la un momentdat impresia ca poate mai mult, dar pe final nici el nu a mai putut tine ritmul. Probabil si din lipsa pregatirii, pentru ca la jucatorii care vin din Liga a IV-a acest lucru se cunoaste foarte mult”, mai spus Ioan Radu.

Ioan Radu nu are idee pe ce jucatori va conta in urmatorul sezon, pentru ca nu stie ce intelegeri au acestia cu clubul Rapid. La ultima intrevedere cu elevii sai, tehnicianul sucevean i-a anuntat ca vor fi contactati prin telefon pentru a li se comunica data reunirii lotului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Concluziile lui Ioan Radu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*