Conache și Plai se pregătesc pentru debutul în Summer Tour – America

Stafful tehnic al naționalei de rugby a României a deplasat un lot de 28 de jucători pentru meciurile-test cu SUA și Canada din America de Nord.

Printre aceștia se numără și doi suceveni, este vorba de Alin Conache (CSA Steaua) și Daniel Plai (SCM Timișoara).

După o săptămână de pregătire în Franța, naționala României a ajuns la Chicago, unde va disputa primul meci din Summer Tour, cel cu SUA, pe 5 iulie – ora 19.00 (ora locală).  ”Stejarii” se vor deplasa apoi la Ottawa, unde, pe 12 iulie, vor întâlni Canada.

Meciul școală cu Franța ne-a ajutat mult, pentru că ne-am focusat pe planul tehnic de joc, am învățat foarte multe lucruri, pentru că atunci când joci cu o echipă puternică, trebuie să te ridici la nivelul ei. Dorim să câștigăm meciul cu SUA, de aceea am și făcut acest cantonament în Franța, la fel, ne-am propus o victorie și cu Canada. Vrem să venim în țară cu două victorii. Este o perioadă grea de pregătire, acest cantonament commando ne-a pus în fața unor lucruri pe care majoritatea dintre noi le-am le-am făcut în premieră, cum a fost surfing. Ne ajută pentru a ne pregăti fizic și contează pentru coeziunea grupului, ne unește colectivul”, a declarat suceveanul Alin Conache.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *