Competiţia şcolilor – program

Organizatorii Cupei Hagi au stabilit tintarul meciurile pentru competitia scolilor din cadrul fazei zonale de la Suceava. Astfel, cele 32 de echipe aliniate la start vor evolua intr-un sistem eliminatoriu, pornind de la faza saisprezecimilor de finala, meciurile de deschidere ale turneului, Scoala Nr. 1 – Scoala Zvoristea si Scoala Scheia – Scoala Nr. 3, fiind programate sambata dimineata, cu incepere de la ora 8.30 si se vor disputa in paralel, pe cele doua jumatati ale gazonului de pe stadionul Areni. In dupa amiaza aceleiasi zile se vor disputa si jocurile din cadrul optimilor de finala, in vreme ce sferturile, semifinalele si finala se vor desfasura duminica, cu incepere de la ora 9.00. Fiecare gruparea inscrisa in competitia scolilor va miza pe un lot de maxim 14 jucatori (7+1 titulari), iar fiecare meci se va intinde pe durata a 20 de minute.

Programul 16-imilor de finala din competitia scolilor:
Sambata:
Ora 08.30: Scoala Nr. 1 Suceava – Scoala Zvoristea
Ora 08.30: Scoala Scheia – Scoala Nr. 3 Suceava
Ora 10.00: Scoala Serbauti – Scoala Nr. 12 Suceava
Ora 10.00: Scoala Nr. 11 Suceava – Scoala Nr. 9 Suceava
Ora 10.30: Scoala Liteni – Scoala Nr. 4 Suceava
Ora 10.30: Scoala Nr. 5 Suceava – Scoala Banesti
Ora 11.00: Scoala Bosanci- Scoala Nr. 10 Suceava
Ora 11.00: Scoala Hantesti – Scoala Mitocu Dragomirnei
Ora 11.30: Scoala Nr. 7 Suceava – Scoala Malini
Ora 11.30: Scoala Iaslovat – Scoala Fantanele
Ora 13.00: Scoala Patrauti – Scoala Rasca
Ora 13.00: Scoala Dumbraveni – Scoala Todiresti
Ora 13.30: Scoala Ipotesti – Scoala Udesti
Ora 13.30: Scoala Ilisesti – Scoala Dolhasca
Ora 14.00: Scoala Nr. 8 Suceava – Scoala Adancata
Ora 14.00: Scoala Gramesti – Scoala Zamostea

In ceea ce priveste intrecerea destinata cluburilor profesioniste, turneul zonal de la Suceava va debuta sambata dimineata, de la orele 9.00, cu faza grupelor, unde s-au calificat LPS Suceava, FCM Bacau, FC Vaslui, LPS Iasi, CSS Botosani, Ceahlaul Piatra Neamt. Cele sase echipe vor impartite in doua grupe, in cadrul unei trageri la sorti ce va avea loc vineri seara, primele doua clasate in fiecare grupa urmand sa se califice in semifinalele de duminica. Meciurile din cadrul competitiei rezervate cluburilor se vor intinde pe durata a doua reprize a cate 20 de minute, fiecare formatie putand miza de-a lungul turneului pe un lot de maxim 14 jucatori, 8 dintre acestia, 7 fotbalisti de camp plus un portar urmand sa fie titulari.

Aflat pe ultima suta de metri cu pregatirea evenimentului din weekendul viitor, coordonatorul turneului de pe Areni, Ciprian Anton a mentionat ca singura ingrijorare a organizatorilor in legatura cu buna desfasurare a fazei zonale de la Suceava este legata de vreme. “Speram sa avem parte de o vreme buna, care sa atraga cat mai multa lume pe stadionul Areni, mai ales ca avem confirmarea ca, la meciurile de sambata dupa-amiaza, isi va face apartia si Gheorghe Hagi”, a spus Ciprian Anton, care a precizat ca la faza zonala de la Suceava vor participa peste 500 de copii cu varste intre 10 si 12 ani.

Competitia pentru cluburi se desfasoara in cadrul a 7 turnee zonale la Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Suceava, Sibiu, Bucuresti si Arad. Pana in acest moment, dupa disputarea primelor trei turnee, la faza finala de la Timisoara au obtinut calificarea gruparile Universitatea Cluj, Academia “Gheorghe Hagi” si Scoala de Fotbal “Gica Popescu” . In privinta intrecerii rezervate scolilor, aceasta va avea loc doar în patru orase la Cluj Napoca, Constanta, Suceava si Bucuresti. Dupa disputarea primelor doua turnee, in faza finala s-au calificat Scoala “Ion Agarbiceanu” din Cluj si Scoala Generala Nr. 29 din Constanta.

Exit mobile version