Comisia a amânat verdictul

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis, azi, sa amane pentru a patra oara pronuntarea verdictului la contestatia depusa de clubul Rapid Suceava privind folosirea neregulamentara a jucatorului Eduard Sandu de catre gruparea Fcm Dorohoi, in jocul direct din urma cu trei saptamani.

Conducerea de pe Areni contesta faptul ca Sandu, transferat in iarna de la Fc Botosani la Fcm Dorohoi, evolueaza in Liga 3-a fara acordul clubului de care apartine, Csm Pascani, pe carnetul de transfer al jucatorului figurand doar viza departamentului de competitii al Federatiei. In sprijinul “ceferistilor” au sarit si oficialii de la Csm Pascani, care au reclamat la randul lor transferul lui Sandu la Fcm Dorohoi.

Rapid este reprezentant in acest litigiu de avocatul Edi Ursu, iar in eventualitatea in care Comisia de Disciplina va da dreptate partii sucevene, rapidistii s-ar distanta la trei puncte fata de SC Bacau, principala contracandidata la promovare in seria intai din Liga a 3-a. Fcm Dorohoi si Rapid Suceava au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul direct disputat pe 23 martie, in etapa a 17-a din cadrul Ligii a 3-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *