Colban, ca Dan Petrescu. Vrea implicare totală și puncte. „Tatăl meu este sucevean!”

Vespazian Colban

Vespazian Colban a fost prezentat luni in functia de antrenor principal al Forestei Suceava. Cu acest prilej, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a vorbit despre gandurile cu care a revenit pe Areni, pretentiile fata de jucatori, filozofia de joc, dar si despre relatia cu suporterii suceveni.

Vespazian Colban a semnat un contract pe două sezoane cu Foresta, urmând să colaboreze pe banca tehnică cu Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Vasile Prisacă, ultimul fiind adus pe postul de antrenor cu portarii.

Colban Prisaca Gurita Tudoreanu

„La fel ca si data trecuta, cand am venit ca fotbalist si am reusit sa promovez cu Suceava in Liga a 2-a, acum imi doresc aceeasi performanta si din postura de antrenor. Referitor la jucatori, usa ramane deschisa si la intrare si la iesire. Chiar daca timpul ramas pana la inceperea campionatului nu este foarte lung, voi analiza foarte bine lotul. Accept o zi proasta a jucatorului, dar nu accept neimplicarea. Accept o greseala, dar vreau implicare totala la fiecare meci. Avem jucatori cu experienta si pentru ei este probabil o ultima sansa sa arate ca pot sa faca ceva in fotbal. Atat timp cat ne vor oferi tot ce pot sunt sigur ca vom avea rezultate foarte bune”, a anuntat Vespazian Colban.

Noul antrenor al Forestei a marturisit ca pune rezultatul inaintea spectacolului.

„Ma uit foarte mult la Dan Petrescu si observ la el ca cauta doar rezultatul. Cand esti la o echipa ca Suceava, care isi propune promovarea, obiectivul principal este rezultatul. Daca vor fi si jocuri bune, si vom da 2-3 goluri la fiecare meci, toata lumea va fi bucuroasa, inclusiv antrenorul, dar cel mai importat este sa castigam. Daca ar fi sa analizam campionatul trecut, vedem ca Otelul s-a incurcat prima data la Ramnicu Sarat, iar apoi la Darabani, unde nu se astepta nimeni. Sunt si terenuri grele, unde importante sunt punctele, nu neaparat jocul”, a mai spus antrenorul Forestei.

Vespazian Colban a vorbit si despre relatia sa cu suporterii suceveni: “Nu cred ca voi avea probleme cu suporterii. Chiar daca citesc mai mult presa centrala, am auzit anumite discutii la adresa mea. Plec de la gandul ca am fost fotbalist la Suceava, am promovat cu Suceava, am dat cateva goluri la Suceava, tatal meu este sucevean. Nu cred ca sunt atat de strain de Suceava si nu ma astept la o primire negativa din partea suporterilor. Pana la urma rezultatele sunt cele care atrag sau indeparteaza antrenorii si jucatorii de public. „

Vespazian Colban a jucat în sezonul 2007-2008 pentru Cetatea Suceava, iar în cariera de antrenor a mai pregătit formațiile FCM Dorohoi și FC Botoșani II.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Colban, ca Dan Petrescu. Vrea implicare totală și puncte. „Tatăl meu este sucevean!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*