Codoban şi Ianc nu vor juca la Suceava

Claudiu Codoban şi Sebastian Ianc nu au prins lotul Brasovului pentru meciul cu Rapid CFR Suceava, programat astazi, de la ora 16:30, pe stadionul „Areni” in cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Romaniei.

„Codoban şi Ianc trebuie să revină la forma pe care toată lumea o aşteaptă de la ei. Cei doi vor rămîne la Braşov şi se vor pregăti sub comanda preparatorului fizic Lucian Nicolau. Din punctul meu de vedere nu este o pedeapsă. Eu consider că un jucător care prinde lotul de 18, sau primul 11, trebuie să justifice acest statut. Avram a început antrenamentele, dar este riscant să-l folosim într-un meci oficial. Şi el va rămîne la Braşov să se pregătească suplimentar. Acum rămîne de văzut dacă schimbările în primul 11 pentru meciul de la Suceava vor fi majore, eu voi căuta să aliniez o formulă de echipă care să poată obţină calificarea. Nu mă interesează starea terenului sau dacă jucătorii vor acuza oboseală. Jucătorii trebuie să conştientizeze că acest ritm de jocuri la interval de cîteva zile va fi şi în campionat. Un lucru este foarte clar, noi ne dorim calificarea. Vom folosi meciul din Cupa României pentru a menţine un moral bun în perspectiva jocurilor din campionat“, a declarat antrenorul „stegarilor“, Adrian Szabo pentru Monitorul Expres.

Tehnicianul gruparii brasovene a vorbit in presa locala si despre formatia suceveana, considerand ca principalele arme ale Rapidului sunt Dorin Semeghin si Daniel Balan.

„Din informaţiile pe care le am, cei de la Suceava au folosit în ultimele două meciuri din campionat două formule de echipă diferite, în care doar Bălan şi Semeghin au fost folosiţi în ambele meciuri. Au un lot numeric şi valoric echilibrat şi sînt convins că ne va aştepta un meci foarte greu la Suceava. Vom întîlni o echipă foarte, foarte bună, care încearcă să joace, să paseze, au doi jucători pe benzi cu mare experienţă la nivelul Ligii I, Semeghin şi Bălan. Noi trebuie să fim pregătiţi să facem faţă tuturor presiunilor şi să ne calificăm“, a mai spus Szabo.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *