CNU | „U” Suceava – „U” Piteşti: 45-16

“U” Suceava a facut un prim pas spre finala Campionatului National Universitar la handbal masculin, dupa ce s-a impus vineri-dimineata, in sala LPS, cu scorul de 45-16 (21-11), in fata reprezentativei Universitatii din Pitesti.

Condusa de pe margine de Petru Ghervan, echipa USV a rupt repede echilibrul din debutul meciului, reusind sa se distanteze pentru prima oara la trei goluri in minutul 12, cand Ciubotariu a marcat pentru scorul de 8-5. Cu un contraatac eficient, formatia suceveana si-a rotunjit ecartul pana la pauza la zece goluri, finalul primei reprize consemnand scorul de 21-11. Handbalistii pitesteni au cazut fizic in repriza secunda, iar pe fondul paradelor cu Iulian Andrei, reactivat ca jucator intre buturi, USV Suceava s-a distantat pe tabela, in minutul 42, la scorul de 31-12. Galopul de sanatate al echipei lui Petru Ghervan a continuat in ultimul sfert de ora, iar pe fondul reusitelor lui Gabi Burlacu si Adrian Chirut a incheiat intalnirea cu un scor de Divizia A, 45-16.

USV Suceava: C. Tcaciuc, I. Andrei – Burlacu (9 goluri), Chirut (6 goluri), Olariu (5 goluri), Preda (5), Baican (4), Ciubotariu (3), Tirzioru (3), Costea (3), Mitrea (3), Petrea (2), C. Bursuc (2) si I. Tcaciuc. Antrenor: Petru Ghervan.

In celalalat meci disputat in cadrul Grupei A, Universitatea “Constantin Brincusi” din Targu Jiu a invins echipa ASE Bucuresti cu scorul de 62-32.

Programul echipei sucevene:

Vineri:

“U” Suceava – „U” Pitesti”” 45-16

ora 16.30: “U” Suceava – ASE Bucuresti

Sambata:

ora 09.30: “U” Suceava – “U’ Targu Jiu

Finala Campionatului National Universitar la handbal masculin va avea loc duminica, cu incepere de la ora 11.15, in sala Liceului cu Program Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CNU | „U” Suceava – „U” Piteşti: 45-16"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*