Cântec şi Amihăesi au semnat

Universitatea a reusit sa obtina semnatura internationalilor de tineret Georgica Cantec si Silvian Amihaesi. Transferurile au fost confirmate de managerul gruparii sucevene, Petru Ghervan, care a mentionat ca s-a inteles deja cu jucatorii asupra detaliilor financiare si a duratei contractelor, cei doi urmand sa devina “studentii” cu acte in regula, imediat ce vor primi dezlegarea oficiala din partea tuturor oficialilor de la Csm Oradea, clubul la care au activat pe parcursul sezonului trecut.

Am semnat deja contractele cu cei doi jucatori. Am primit acordul staffului tehnic de la Csm Oradea, mai ramane sa discutam cu antrenorul Sebastian Tudor, care nu a fost de gasit in ultimele zile. Cert este ca jucatorii nu vor ramane acolo, mai ales ca aveau o clauza în contract prin care clubul le dadea voie sa plece în cazul retrogradarii echipei”, a spus Petru Ghervan.

In varsta de 21 de ani, Georgica Cantec evolueaza pe postul de inter stanga si a fost golgheterul echipei oradene in ultima editie de campionat, cand a marcat nu mai putin de 139 de goluri, ocupand la final locul al optulea in clasamentul general al golgheterilor Ligii Nationale. Tot in varsta de 21 de ani, Silvian Amihaesi, evolueaza pe postul de coordonator de joc, iar in ultimul sezon a inscris 77 de goluri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cântec şi Amihăesi au semnat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*