CN „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat în optimile Cupei României la futsal – U19

CN “Nicu Gane” Falticeni s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei la futsal pentru juniori U19, dupa ce s-a impus luni, in sala “Gabriel Udisteanu”, in fata celor de la Sporting Darabani, la loviturile de departajare, scor 7-6. La sfarsitul timpului regulamentar, cele doua formatii se aflau la egalitate, 4-4, golurile gazdelor fiind marcate de Gagiu (2) si A. Pintilei (2).

“Nicu Gane” Falticeni” a mizat pe urmatorii jucatori: Sergiu Blanariu, Andrei Giuliano, Petrica Pintilei, Andrei Pintilei, Emanuel Nistor, Ionut Dascalu, Ionut Piciu, Paul Croitorul, Ionut Gagiu si Stefan Simion. Antrenor: Marcel Irimie.

Dupa un tur de campionat în care nu am reusit sa ne regasim, a venit în sfârsit si o victorie de moral, muncita, dar meritata. Vreau sa felicit toti jucatorii pentru munca depusa si sunt sigur ca în retur vom reusi sa legam victoriile. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care în acest an au fost alaturi de echipa ti în momentele bune dar mai ales în momentele grele” a declarat Marcel Irimie pentru Cronica de Falticeni.

Cealalta reprezentanta a judetului Suceava, Bukovina Vicovu de Jos, a ajuns la randul ei in optimile de finala ale Cupei Romaniei la futsal pentru juniori U19, dupa 9-8, pe teren propriu, cu CSM Vaslui.

Foto: cronicadefalticeni.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *