CM al imigrantilor din Portugalia

In perioada 17 iulie – 1 august are loc in Portugalia cea de-a doua editie a Campionatului Mondial de fotbal rezervat imigrantilor din aceasta tara. “Mundialinho de Integraçao” va reuni 16 echipe, repartizate in patru grupe. Echipa Romaniei face parte din grupa C, alaturi de selectionatele Capului Verde(vicecampioana editiei trecute), Germaniei si Marocului.

Romanii vor disputa toate cele trei jocuri din grupa pe terenul “1 Decembrie” din Sintra, dupa urmatorul program:

– sambata, 17 iulie, de la ora 20.00, impotriva echipei Capului Verde

– duminica, 18 iulie, de la ora 18.00, impotriva selectionatei Germaniei

– sambata, 24 iulie, ora 18.00, impotriva nationalei Marocului.

In cazul in care va ocupa macar locul 2 in grupa, selectionata de imigranti a Romaniei va infrunta, duminica 25 iulie,de la ora 15.30, pe stadionul Alvalade, selectionata Angolei, campioana mondiala en-titre.

Sambata dimineata, de la ora 10.00, pe stadionul din Lumiar, va avea loc festivitatea de deschidere a acestei competitii, pe larg mediatizata in Portugalia(la posturile de televiziune RTP1,SIC,TVI). In tribuna oficiala vor lua loc, printre alte oficialitati, Presedintele Republicii Portugalia, Cavaco Silva, Ministrul de Interne al Portugaliei, Rui Pereira, Primarul Lisabonei, Antonio Costa, Primarul Sintrei, Fernando Seara si Insarcinata cu Afaceri a Romaniei, Domana Diana Radu.

In cadrul programului artistic, Romania va fi reprezentata de artista Elena Horodniceanu din Horodnicenii Sucevei.

Formatia Romaniei va purta echipamentul actual oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, echipament realizat de cunoscuta firma Lacatoni.

Lotul echipei Romaniei, care la editia trecuta s-a clasat pe locul 8, fiind repartizata in urna a doua valorica, este alcatuit din 23 de jucatori,printre care si cativa suceveni: Constantin Amarie(antrenorul secund al echipei, fost component al formatiei Rapid Suceava), Florinel Bordianu(fost junior al Cetatii Suceava), Cristi Sfabu(fost component al Viitorulul Adancata), Ionut Cantorita si Constantin Budeanu din Dolhasca. Conducatorul delegatiei Romaniei este jurnalistul sucevean Ioan Anton Hristu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CM al imigrantilor din Portugalia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*