Clubul tău ține pasul cu timpurile?

tv reclama dia-film

Fă-ți clubul respectat în fața sucevenilor, a părinților, dar mai ales a sportivilor pe care îi pregătești! Iar dacă îți propui să organizezi un eveniment sportiv, fă-o în stil mare! DIA-FILM te sprijină cu o ofertă diversificată de servicii video profesionale.

Ce ai de câștigat:

  • Posibilitatea de a analiza tehnico-tactic meciurile jucate

Majoritatea tinerilor sportivi au tendința să se supraevalueze. Arată-le pe imagini ce au făcut bine, unde au greșit și cum ar putea progresa! În plus, poți analiza adversarii în perspectiva unor transferuri.

  • Conținut constant pentru promovare

Materialele video se viralizează foarte repede pe rețelele de socializare. Crește-ți notorietatea pe plan local și național transmițând rezumatele meciurilor pe site-ul clubului sau pe pagina de facebook a clubului!

  • Vizibilitate în mass-media locală și națională

Transmite materiale video cu meciurile tale televiziunilor și site-urilor locale! Amintește-ți că execuțiile spectaculoase ale sportivilor suceveni au fost preluate și difuzate pe televiziunile naționale!

  • Un instrument în plus de promovare

Anunță turneele pe care le organizezi pe toate canalele media, prin videoclipuri de prezentare! Apoi, fă-le o surpriză participanților și oferă-le un film despre cum a fost competiția!

  • O arhivă cu cei mai buni jucători!

Prezintă-le impresarilor și cluburilor puternice din țară materiale video cu cei mai valoroși jucători ai clubului!

  • Un posibil cadou

Fă-le o surpriză jucătorilor de ziua lor și oferă-le un rezumat cu cele mai frumoase faze reușite de ei! Vezi ce înseamnă acum câteva secunde filmate cu Messi la 13 ani și gândește-te cât de important ar fi pentru copii să aibă păstrate bijuteriile personale! Cine știe?!

  • O șansă în plus să atragi sponsori

Prezintă-te în fața oamenilor de afaceri cu un videoclip profesionist de promovare a clubului și din start ai mai multe șanse să obții o sponsorizare!

  • Respectul adversarilor și părinților

Prezența unei camere de filmat la meciuri îti aduce un plus de imagine atât în fața adversarilor cât și a părinților.

  • Respectul fanilor

Ia exemplul cluburilor mari, care obișnuiesc să transmită pe rețelele de socializare videoclipuri cu urări de sărbători, prezentarea achizițiilor, conferințe de presă, premieri, etc.

  • O probă imbatabilă

Bazează-te pe imagini video atunci când apar situații neplăcute!

Fă acum primul pas și cere oferta de prețuri, printr-un mesaj pe adresa de email contact@dia-film.ro sau pe pagina de Facebook DIA-FILM!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Clubul tău ține pasul cu timpurile?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*