Clubul lui Toni

Vorba unui superior al lui Toni, actualul presedinte al Cetatii a inceput sa isi ia nasul la purtare. Pustiul s-a trezit peste noapte mare sef peste echipa FANION– asa cum ii place sa tot repete, a judetului. Nu ma voi referi acum la pretentiile lui Toni ca cei de la Rapid CFR, Nicu Gane sau Foresta Malini ar trebui sa isi aduca de manuta cei mai buni jucatori la Cetatea, evident, doar pe baza de patriotism local.

Nu stiu pe cati intereseaza, insa relatia dintre Toni si unii reprezentanti ai presei isi parcurge in aceste zile cateva episoade cel putin interesante. Toni s-a facut rau peste noapte, a amenintat site-ul GazetaSV cu judecata, i-a interzis lui Chido accesul la conferintele de presa si mai nou, vorbeste doar unde vrea si cand vrea.

V-am ramas probabil dator cu o explicatie vis-a-vis de emisiunea Fair Play de luni, in care promisesem sa ii invit pe Victor Galusca, Radu Casuba si Ilie Gafencu. Ei bine, i-am adresat o invitatie si presedintelului Cetatii in incercarea de a da dreptul fiecarei parti sa isi apere punctul de vedere. Toni era la Bucuresti, dar m-a asigurat ca de acum incolo va evita cat de mult se poate aparitiile la TV, tocmai pentru a nu mai da sansa ziaristilor sa il acuze ca vrea imagine(!?). A spus in schimb ca face o conferinta marti dimineata sa anunte ceva, neprecizand insa ora. Am aflat apoi ca nici Gabriel Toderascu, Cristian Marcu sau Mihai Boicu nu stiau in care moment al diminetii vrea Toni sa vorbeasca in fata celor doua camere(!).

Toni nu a suprins cu nimic. A venit cu cateva fituici si a vorbit vreo 20 de minute de unul singur despre “cazul Bukvic”. Ce a povestit, stiti deja.

Iata insa ce a mai spus si nu stiati:

“Fac din nou un apel catre toti oamenii cu posibilitati financiare sa vina alaturi de aceasta echipa. Voi lasa fotoliul de presedinte oricui va veni sa achite restantele financiare catre jucatori. Nu tin de aceasta functie.”

“Nu imi place sa fiu numit mincinos. Va rog sa respectati in primul rand functia. De acum incolo ma voi axa doar pe proiectul de a promova din nou cu aceasta echipa.”

“Asa cum am mai promis, voi prezenta intr-o conferinta de presa modul in care am cheltuit cele 7,4 miliarde in turul de campionat. Cred totusi ca nu asta este cea mai importanta problema a noastra in momentul de fata.”

Va las pe voi sa comentati.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *