Clasic: 0-3 cu CSM Bucureşti

Echipa locala CSMU Suceava ramane fara nicio victorie in actualul sezon si dupa disputarea rundei a XIII-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin. In etapa intermediara de astazi, trupa pregatita de Victor Pancu a pierdut cu clasicul scor de 0-3 (19-25, 21-25, 15-25), pe terenul celor de la CSM Bucuresti.

Echipa suceveana a reusit sa tina piept forcingului de inceput al gazdelor doar in prima jumatate a setului intai, cand tabela indica egalitate, scor 15-15. Din acel moment, gazdele au pus insa stapanire pe joc, luand un avans de trei puncte, 18-15, pentru ca in final sa castige setul de debut cu scorul de 25-19.

Partea secunda a inceput cu sucevenii la timona jocului, Sasu si compania izbutind sa se distanteze la doua puncte, scor 5-7. Elanul oaspetilor s-a stins insa treptat, astfel ca bucurestenii au intors scorul la 17-13, acest ecart de patru puncte fiind pastrat pana la finalul setului doi, incheiat cu scorul de 25-21.

Scenariul avea sa se repete in setul trei, inceput in tromba de gazde, care si-au asigurat inca de la jumatatea actului un avantaj confortabil de noua puncte, scor 16-7. Finalul intalnirii a fost la discretia celor de la CSM Bucuresti, care au inchis setul cu scorul de 25-15, dupa o serie de cinci puncte consecutive.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Clasic: 0-3 cu CSM Bucureşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*