Ciubotariu va juca la Suceava

Clubul Universitatea Suceava a dat o primă lovitură pe piaţa transferurilor. Oficialii suceveni au reuşit să îşi asigure serviciile extremei stânga a echipei naţionale, Florin Ciubotariu.

După un an de când s-a căsătorit la Suceviţa, Florin Ciubotariu, a hotărât să se mute cu totul acasă. Extrema stângă de la UCM Reşiţa a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea bănăţeană, după şase ani petrecuţi în Banat.

“Clubul mi-a făcut o propunere, dar eu sunt decis să merg la Suceava. Mi s-a propus un contract pe doi ani de zile, condiţiile financiare fiind cam aceleaşi cu cele oferite de Suceava. Am considerat că este mai bine pentru mine să revin acasă, chiar dacă am petrecut şase ani foarte frumoşi la Reşiţa şi plini de satisfacţii. Am câştigat cu UCMR patru trofee, trei continentale şi unul intern, şi nu voi uita perioada petrecută aici”, a declarat Florin Ciubotariu.

În vârstă de 26 de ani, Florin Ciubotariu este unul dintre cei mai valoroşi jucători pe care Suceava i-a dat handbalului românesc. Acesta are în palmares 45 de selecţii la echipa naţională a României, 3 Cupe Challenge, 2 Cupe ale României, iar în 2007 a primit titlul de Maestru Emerit al Sportului. Înainte de a evolua la Reşiţa, Ciubotariu a jucat la Fibrex Savineşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciubotariu va juca la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*