Ciubotariu și-a rupt gâtul

Jucatorul echipei Hc Caras Severin, Florin Ciubotariu, s-a accidentat în partida cu Hc Odorhei, jucatorului fiindu-i recomandat un repaos de minim zece zile, el trebuind sa-si sustina gâtul într-un suport cervical.

Marcator a patru goluri în partida de miercuri, de la Odorhei, scor 28-26, si unul dintre jucatorii constanti ai formatiei antrenate de Aihan Omer si Gligore Czari, Florin Ciubotariu s-a accidentat la un duel cu un jucator advers, necesitând îngrijiri medicale, partida fiind întrerupta câteva minute. În urma contactului, extrema stânga a resitenilor a resimtit dureri puternice în zona gâtului. Dupa partida, a fost transportat la spitalul din localitate pentru câteva investigatii mai amanuntite. În urma accidentarii, jucatorului i s-a recomandat un repaos de minim zece zile, acesta trebuind sa-si sustina gâtul într-un suport cervical.

În aceste conditii, Florin Ciubotariu ar putea rata dubla cu italienii de la Ssv Bozen din turul patru al Cupei Challenge. Partidele tur-retur se vor disputa în Italia în datele de 18 si 19 februarie, informeaza Mediafax.

Universitatea Suceava va primi vizita celor de Hc Caras Severin, intr-un meci programat pe 26 februarie.

Foto: Dragos Asaftei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciubotariu și-a rupt gâtul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*