Ciprioţii ajung astăzi

Delegatia echipei SPE Strovolos, adversara Universitatii din optimile Cupei Challenge, va ajunge in aceasta seara la Suceava. Cipriotii au urmarit cateva meciul ale “studentilor” si sunt decisi sa pastreze sanse la calificare dupa jocul din Romania. Dupa 14 etape desfasurate in competitia interna, SPE Strovolos ocupa locul secund, la egalitate de puncte cu liderul European University Cyprus.

“Ne-am studiat bine adversarul. Este o echipa tipic romaneasca. Stim ca vom avea o misiune grea, dar jucatorii sunt hotarati sa dea ce au mai bun, sa inscrie cat mai multe goluri, pentru a avea sanse de calificare in returul din Cipru”, a declarat atrenorul celor de la SPE Strovolos, Andros Abraham, pentru site-ul Federatiei Cipriote de Handbal.

Cipriotii vor veni cu avionul pana la Bucuresti, iar de acolo se vor imbarca in cursa spre aeroportul din Salcea, urmand sa fie cazati la hotelul Imperium. Conducerea Universitatii le-a rezervat oaspetilor sala Liceului cu Program Sportiv pentru doua antrenamente in cursul zilei de vineri: unul dimineata si unul dupa-amiaza.

Jocul dintre Universitatea Suceava si SPE Strovolos este programat sambata, de la ora 17:00, si va fi arbitrat de Marko Boricic și Dejan Markovic din Serbia, cei care au condus si dubla mansa a “studentilor” cu Bnei Hertzeliya din 2011.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciprioţii ajung astăzi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*