Ciprian Anton nu are contracandidat la alegerile AJF

Ciprian Anton se pregătește pentru al treilea mandat în fruntea Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Actualul director al Liceului cu Program Sportiv Suceava este singurul candidat pentru funcția de președinte la alegerile care vor avea loc duminică, de la ora 10.00, în aula Liceului cu Program Sportiv Suceava.

La Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal va fi stabilită formula de conducere a Asociației pentru următorii patru ani.

Pentru funcția de președinte singura candidatură este cea a lui Ciprian Anton. Actualul director al Liceului cu Program Sportiv Suceava a preluat conducerea Asociației Județene de Fotbal în 2014, de la fostul președinte Aurel Daicu.

La Adunarea Generală Ordinară de duminică sunt așteptați să participe delegații celor 45 de cluburi afiliate la Asociația Județeană de Fotbal.

Printre punctele de pe ordinea de zi se mai află alegerea celor doi vicepreședinți ai Asociației Județene de Fotbal și a membrilor Comitetului Executiv, dezafilierea și afilierea unor cluburi și prezentarea bilanțului pe anul 2021.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Si cum se poate sa fi si sef la AJF si director la liceul cu program sportiv. Poate faceți un articol despre asta daca sunteți corecți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close