Ciprian Anton a obținut un certificat european în managementul fotbalului

Ciprian Anton se numara printre conducatorii de fotbal din Romania care a devenit zilele trecute absolvent al UEFA Certificate in Football Management.

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal din Suceava a primit acest certificat dupa ce a urmat mai multe cursuri pe care UEFA le-a implementat in ultimul an in Romania, in cadrul unui program de dezvoltare a fotbalului la nivel european. Oferite in baza unui parteneriat cu Universitatea din Lausanne (Elvetia), diplomele sunt recunoscute la nivel european, iar pe viitor vor reprezenta un criteriu in manualul de licentiere a cluburilor de Liga I.

A fost o oportunitate imensa pentru mine sa particip la un proiect de un asemenea nivel. Am invatat multe lucruri in aceste noua luni de zile cat a durat cursul, am intrat in contact cu alti manageri din strainatate si sper ca o mare parte dintre lucrurile invatate sa le pot implementa in fotbalul din judetul Suceava si nu numai”, a declarat Ciprian Anton.

Printre cei 25 de absolventi ai UEFA Certificate in Football Management se mai numara fostii jucatori Lucian Sânmartean, Nana Falemi si Vlad Munteanu.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Ciprian Anton a obținut un certificat european în managementul fotbalului"

  1. Nu știu la ce ii ajuta sau cum a luat Ciprian Anton acest certificat european în managementul fotbalului. Adevărul este ca, la nivelul județului Suceava, fotbalul este la pământ din mai toate punctele de vedere.

  2. marcu antoniu | 20 martie 2018 at 1:43 | Răspunde

    dupa personaju de langa se stie deja cu cine va vota marele manager european.un antifotbal anton aista,la fel ca si idolul lui burleanca.i a dat burleanca niste firmituri sa pape si cipriana.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*