Ciobanu, dezamăgit de condițiile din Suceava

Fundașul Sorin Ciobanu s-a destăinuit în ziarul prahovean Telegrama cu privire la experiența trăită la Suceava în sezonul de toamnă al Ligii a 2-a. Acesta s-a declarat dezamăgit de condițiile din „Areni”, în contradicție cu cele promise în momentul în care a semnat cu Rapid CFR.

„Nu ştiu ce va fi dar am fost dezamăgit. Salarii foarte mici, prime aproape deloc, viitor incert. Trebuie să îmi clarific cât mai repede statutul”, a spus Sorin Ciobanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Bai mai vorbesti ? Noi suporterii suntem dezamagiti de evolutia ta , la fiecare meci ai facut cel putin 2-3 gafe , le faceai cadou adversarilor mingea sau cadeai in fund ca o baba, meciul cu Bacaul de pe Areni ai fost varza rau de tot, din cauza ta s-a pierdut meciul, Hurdubei omul tau a dat 2 goluri si te-a facut cum a vrut ,numai in cur stateai…..si mai sunt si alte meciuri si faze daca ai putin creier ar trebui sa-ti amintesti.
    Ce statut ai tu ? ca jucator de fotbal nu te poti numi, nici de liga III a nu esti, sa vedem unde mai o sa joci tu ? poate mai pacalesti pe cineva de la vreo echipa dar oricum esti slab rau.
    Hai pleca odata ca esti cam nesimtit.

  2. SORINE NU PREA AI RUPT GURA TARGULUI ASA CA NU TE MAI PLANGE DE CONDITII.CUM A-TI JUCAT ATATIA BANI A-TI LUAT.SI ASA VI SAU DAT BANI PREA MULTI.

  3. „SUPORTER” fara nume……..dar tu ce crezi ca „sorin” este cumva un ROBOT sau vrun extraterestu sa nu gresesca……de ce nu intri tu in teren sa ii iei locul ca poate esti mai bun decat el……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *