Cioban: „Imi place Suceava”

Alexandru Cioban. Este unul dintre jucatorii pe care conducerea Universitatii Suceava incearca sa ii inregimenteze in aceasta perioada. La doar cei 22 de ani(imipliniti marti), interul dreapta se poate mandri cu trei participari in Cupele Europene. Alex debuta in Cupa EHF la 18 ani cu “PFK-Riviera” Chisinau, reusind sa inscrie si un gol. Doi ani mai tarziu, basarabeanul a revenit in aceasta competitie cu Vive Kilce, actuala campioana a Poloniei. Intors in tara natala, jucatorul a castigat titlul cu Olimpus Chişinău, iar in momentul de fata isi incearca, pentru a doua oara norocul, in Romania.

Cum ai ajuns sa dai probe la Universitatea Suceava?
– Antrenorul meu din Chisinau ii cunoaste bine pe antrenorii de aici. A sunat la Suceava si l-a intrebat pe domnul Petru Ghervan daca l-ar interesa vreun jucator. Cei de aici au raspuns afirmativ, astfel ca am venit in probe.

Cum te intelegi cu jucatorii suceveni?
– Imi place Suceava. Vorbesc cu toti jucatorii de aici, dar o relatie mai apropiata am cu Bogdan Pralea. Ne cunoastem din urma cu 3 ani, atunci cand am dat probe la Iasi.

Marti a fost ziua ta. Cum ai sarbatorit?
– Baietii m-au felicitat, dar nu i-am servit cu nimic. Cu exceptia antrenamentelor, am stat toata ziua in camera.

Ce stii despre nivelul handbalului din Romania?
– Din cate am vazut din Moldova, mi s-a parut un campionat care devine de la an la an tot mai puternic. Nu stiu insa la ce nivel se afla exact handbalul romanesc pentru ca inca nu am jucat aici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cioban: „Imi place Suceava”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*