“Câinii” s-au răzgândit

Inţelegerea dintre CS Universitatea Suceava şi Dinamo Bucureşti in privinţa devansării meciului direct din prima etapă a returului a căzut. Deşi iniţial cele două grupări au ajuns la un acord ca jocul să se dispute pe 7 februarie, astfel incât studenţii să aibă un răgaz confortabil pentru pregătirea meciului din Cupa Challenge cu Liberty Sao Bernando, oficialii dinamovişti s-au răzgândit ieri dimineaţă, când Federaţia Europeană de Handbal a anunţat că trupă antrenată de Petru Ghervan şi Leonarg Bibirig va disputa pe teren propriu ambele meciuri cu portughezii.

“Intr-un fel ne ajuta faptul că nu vom avea o pauză mare până la meciul din Challenge Cup. Mă voi intâlni in acest sfârşit de săptămână cu Leonard Bibirig şi cu jucătorii, pentru a stabili exact ce program vom avea. Vom incerca să găsim şi un adversar cu care sa jucăm un amical pe 7 februarie”, a precizat directorul tehnic Petru Ghervan.

In aceste condiţii, confruntarea dintre CSU Suceava şi Dinamo va avea loc in data de 14 februarie, odată cu restul jocurilor din etapa inaugurală a returului Ligii Naţionale, pentru ca, săptămâna mai târziu, studenţii să dispute dubla manşă cu lusitanii de la Liberty Sao Bernado.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *