“Câinii” s-au răzgândit

Inţelegerea dintre CS Universitatea Suceava şi Dinamo Bucureşti in privinţa devansării meciului direct din prima etapă a returului a căzut. Deşi iniţial cele două grupări au ajuns la un acord ca jocul să se dispute pe 7 februarie, astfel incât studenţii să aibă un răgaz confortabil pentru pregătirea meciului din Cupa Challenge cu Liberty Sao Bernando, oficialii dinamovişti s-au răzgândit ieri dimineaţă, când Federaţia Europeană de Handbal a anunţat că trupă antrenată de Petru Ghervan şi Leonarg Bibirig va disputa pe teren propriu ambele meciuri cu portughezii.

“Intr-un fel ne ajuta faptul că nu vom avea o pauză mare până la meciul din Challenge Cup. Mă voi intâlni in acest sfârşit de săptămână cu Leonard Bibirig şi cu jucătorii, pentru a stabili exact ce program vom avea. Vom incerca să găsim şi un adversar cu care sa jucăm un amical pe 7 februarie”, a precizat directorul tehnic Petru Ghervan.

In aceste condiţii, confruntarea dintre CSU Suceava şi Dinamo va avea loc in data de 14 februarie, odată cu restul jocurilor din etapa inaugurală a returului Ligii Naţionale, pentru ca, săptămâna mai târziu, studenţii să dispute dubla manşă cu lusitanii de la Liberty Sao Bernado.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Câinii” s-au răzgândit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*