Cine e pe primul loc? Areniul e!

suporter-fani-esarfa-foresta

Areniul este cel mai populat stadion din Liga a 2-a! Cu un total de 16.500 de spectatori in cele sase meciuri sustinute pe teren propriu, Foresta Suceava ocupa primul loc intr-o ierarhie a asistentei din esalonul secund. Asta in conditiile in care un bilet de intrare pe Areni costa 10 lei, in timp ce pe majoritatea celorlalte stadioane accesul este gratuit.

Publicatia Informatia Zilei din Satu Mare a publicat joi o statistica referitoare la numarul de spectatori prezenti in actualul sezon din Liga a II-a. Conform sursei citate, la cele 128 de meciuri disputate pana acum au participat in total 96.000 de suporteri, media fiind de 696 de spectatori pe meci.

Foresta Suceava a avut 2.750 de spectatori pe meci, peste media Ligii I, care este de 2.698 spectatori. „Galben-verzii” sunt urmati in acest clasament de Chindia Targoviste, cu 2.192 de spectatori, si Sepsi Sfantu Gheorghe, cu 1.375 de suporteri. Iata mai jos clasamentul complet realizat de Informatia Zilei:

 medie-spectatori-liga2

Foresta Suceava revine la sfarsitul acestei saptamani in fata propriilor suporteri. Formatia antrenata de Cristi Popovici va infrunta sambata, de la ora 11:00, pe stadionul Areni, gruparea CS Afumati, in cadrul etapei a 15-a din Liga a 2-a.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Cine e pe primul loc? Areniul e!"

  1. Marius
    Esti vedeta pe prima pagina al celui mai tare site de sport din Moldova!
    tre’sa dai de baut!

  2. Gataaaa… Am promovattttt………

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*