Cinci medalii sucevene

Atletii cluburilor sucevene au reusit sa cucereasca 5 medalii la Campionatul National indoor pentru juniori II, competitie ce s-a desfasurat la finele saptamanii trecute in Sala Sporturilor din Bacau. Performera delegatiei sucevene a fost Simona Caziuc (foto), cea care a reusit sa urce de trei ori pe podiumul de premiere: de doua ori pe cea mai inalta treapta si o data pe ultima. Astfel, sportiva antrenata de Toader Flamand a cucerit aurul national in proba de 800 de metri, acolo unde a trecut linia de sosire cu timpul de 2 minute, 16 secunde si 80 de sutimi, la peste o secunda in fata urmatoarei clasate. Simona a bifat a doua medalie de aur in proba de stafeta 4 × 400 de metri, cursa in care a alergat alaturi de Cosmina Lupascu, Andreea Cucosel si Cristina Calugarean. Caziuc si-a triplat numarul medaliilor in proba de 800 de metri, unde a sosit pe locul 3.

Celelalte doua medalii al delegatiei sucevene au fost aduse de Sebastian Ursachi de la clubul Css Gura Humorului, care a urcat pe ultimele trepte ale podiumului de premiere in probele de 400 si 800 de metri.

Prestatii remarcabile au avut si sportivele Otilia Strucinschi (Css Gura Humorului), clasata pe locul 4 in proba de 800 de metri, si Cosmina Lupascu (Lps Suceava), sosita pe locul 7 in finala probei de 60 de metri.

Foto: Cristian Barbu

Exit mobile version