Cinci medalii la Botoşani

lupte Cupa Sucevei

Sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani a găzduit, la finalul săptămânii trecute, un turneu internaţional de lupte greco-romane pentru copii, cadeţi şi juniori. Suceava a fost reprezentată la această competiţie de Clubul Sportiv Municipal şi Liceul cu Program Sportiv.

La întrecerea de la Botoşani au participat peste 180 de sportivi de la cele mai importante cluburi din Suceava, Bacău şi Piatra Neamţ, dar şi de la patru cluburi din Republica Moldova. LPS Suceava şi CSM Suceava s-au întors cu cinci medalii de la acest turneu internaţional. Cele mai bune rezultate le-au obţinut Marius Blându, de la LPS Suceava, şi Daniel Blănari, de la CSM Suceava. Elevul lui Andrei Bolohan a câştigat aurul la categoria 54 de kilograme, iar sportivul pregătit de Daniel Ciubotariu la CSM Suceava s-a impus la categoria 84 de kilograme. Viorel Strugariu, sportiv antrenat la CSM Suceava de Andrei Bolohan, a câştigat bronzul la 66 de kilograme. Tot pe locul 3 au mai terminat Adrian Agache la 85 de kilograme şi Sebastian Perepeliuc la 96 de kilograme, elevi ai lui Valerică Gherasim la LPS Suceava.

Într-un alt turneu international, desfăşurat recent în Turcia, suceveanul Teodor Horătău a câştigat medalia de aur la categoria 55 de kilograme. Sportivul pregătit de Andrei Bolohan va participa în perioada 24-26 aprilie la turneul final al Campionatului Naţional Individual de juniori, care se va desfăşura la Craiova.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cinci medalii la Botoşani"

  1. SALTEAUA ERA PLINA CU PAIE????

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*