Cimentul Bicaz – CSU Suceava: 23-49

CSU Suceava si-a reluat sirul victoriilor, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul ultimei clasate in Seria A, Cimentul Bicaz, cu scorul de 49-23 (27-11).

Cu un adversar de duzina in fata, trupa antrenata de Razvan Bernicu a defilat pe teren. A condus inca din debutul meciului cu 8-1, s-a distantat la jumatatea primei reprize la 17-4, iar pana la pauza a dus scorul la 27-11. Jocul a curs in aceiasi directie, spre poarta nemtenilor si in repriza secunda, una in care universitarii si-au permis sa de-a credit tinerilor din lot. Cimentul Bicaz – CSU Suceava s-a terminat 23-49, iar Burlacu si compania bifeaza a 13-a victorie stagionala, fiind la egalitate pe podiumul clasamentului cu Stiinta Bacau.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Spiridon, Manea – R. Bursuc (8 goluri), Burlacu (6 goluri), Baican (6 goluri), Costea (6), Olariu (6), Vele (4), Velea (4), Acatrinei (4), Petrea (2), Aldica (2), Oprea (1) si I. Tcaciuc. Antrenor: Razvan Bernicu.

A fost un antrenament bun pentru noi si totodata o sansa de evolua mai mult pentru jucatorii tineri din lotul nostru. Sunt multumit de cum au jucat baietii, chiar daca este destul de greu sa facem o comparatie intre valoarea celor doua echipe”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

Intr-un alt meci al etapei a XVIII-a a Diviziei A, CS Vicov Bucovina a pierdut pe terenul primei clasate, HC Dobrogea Sud Constanta, cu un categoric 17-59.

In runda viitoare, CSU Suceava va primi vizita formatiei Atletico Alexandria, in vreme ce CS Vicov Bucovina va evolua pe teren propriu cu Stiinta Bacau.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cimentul Bicaz – CSU Suceava: 23-49"

  1. O noua curvasareala marca Ghervan e in plina derulare la echipa de handbal.In ciuda faptului ca echipa va avea cea mai mare finantare din intreaga ei istorie,bani suficienti sa-i aducem pe cei mai buni suceveni acasa,Ghervan@comp.face o selectie judicioasa conforma cu propriile interese.Ar merita sa joace handbal cu sala goala,poate intelege si Primaria ca banii publici trebuie cheltuiti in interes public,nu in interesul ingust al acestui om care doreste de prea multi ani subjugarea totala a acestui sport.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*