Cifrele reci ale partidei

In prima mansa a optimilor Challenge Cup sucevenii n-au mai fost pana la urma asa misteriosi cum ne dadea de inteles antrenorul sloven Boris Denic zilele trecute. Elevii acestuia au condus ostilitatile de la un capat pana la celalalt, confirmand faptul ca sunt cel mai tare adversar intalnit pana acum in Challenge Cup de elevii lui Bibirig.

Statistica partidei pare destul de incurajatoare pentru sloveni in perspectiva returului de la Suceava. Desi au inscris 31 de goluri in poarta “studentilor”, cei de la Slovan considera ca se puteau impune si mai categoric. Pentru suceveni cele mai multe goluri au inscris Mitrea, Bursuc, Adomnicai si Ignat, fiecare cate 4 goluri, urmati de Chirut si Gavriloaia cate 2, Dediu, Dospinescu si Acatrinei trecandu-si numele doar o singura data pe tabela.

Ca si in partidele din campionat, aruncarile de la 7m sunt inca un subiect tabu in tabara suceveana. In meciul din aceasta seara pentru CSU s-au tranformat doar 2 din cele 5 acordate de cuplul grec Tzaferopoulos – Bethmann.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *