Ciclism în Bucovina

Primăria Suceava va fi şi în acest an partener al Turului Ciclist al României, urmând să asigure ordinea şi siguranţa publică, a anunţat zilele trecute, fără să-l întrebe nimeni, primarul Ion Lungu.

Concret, municipalitatea va asigura în mod gratuit servicii de ortopedie şi stomatologie cicliştilor care îşi vor rupe gâturile sau vor rămâne fără plombe, din pricina gropilor de pe uliţele plombate cu pavele ale târgului. În plus, consilierul Nicu Barbă se va ocupa cu aprovizionarea din mers a caravanei, urmând să împartă pe traseu, din 5 în 5 kilometri, traiste bucovinene cu merinde şi bidoane cu apă pentru ciclişti.

Pentru atragerea canalului de televiziune Eurosport, acelaşi consilier este pregătit să alerge şi gol puşcă, cot la cot cu cicliştii, mişcarea făcând parte din strategia de promovare a turismului în Bucovina.

La final, cei care îşi vor sparge ouăle din cauza gropilor, vor fi despăgubiţi de Consiliul Judeţean cu câte două ouă bucovinene incistrite. Din pricina lipsei ouălelor de dimensiuni peste medie şi a boielei de culoare neagră, edilii-şefi le recomandă cicliştilor de culoare să intre în Suceava cu bicicletele în spinare.Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *