Chix cfrist: Otelul II-Rapid 5-1

Desi returul campionatului Ligii a III-a si-a consumat deja trei etape, Rapid Suceava continua sa patineze in gol. Trupa preluata in pauza competionala de Ovidiu Ciobanu a inregistrat azi a treia infrangere consecutiva, 1-5 cu Otelul II Galati, iar gandurile de promovare cu care “ceferistii” s-au aliniat la startul sezonului de primavara se dovedesc doar niste glume proaste de depou.

Plecati pe malul Dunarii cu intentii ofensive, rapidistii si-au trecut in cont prima ocazie a jocului in minutul 15, cand Florin Apetri a scuturat bara portii adverse cu un sut din lovitura libera de la 30 de metri. Pustii lui Tudorel Pelin au replicat cu cinci minute inainte de pauza, cand Frunza a deschis scorul cu un sut din interiorul careului care l-a lasat masca pe goalkeeperul Gavriloaia.

Presati de locul incomod din clasament, galatenii au iesit si mai determinati de la vestiare, iar in minutul 64 sarbul Golacevic a dublat avantajul gazdelor dupa o pasa primita de la Amaru. Rapid a reactionat cinci minute mai tarziu prin Gabriel Suleru, care si-a trecut in cont al zecelea gol al stagiunii si a redus diferenta de pe tabela in urma unui sut din preajma punctului cu var.

Revenirea “ceferistilor” s-a dovedit insa un simplu foc de paie, gazdele luand din nou un avans de doua goluri, gratie reusitei lui Negoescu din minutul 73. Mai mult, la urmatorul atac, Blanaru trimite din nou balonul in plasa dupa o faza confuza in careul oaspetilor, pentru ca, in minutul 86, Murgoci sa puna bomboana pe coliva “alb-visiniilor” si sa stinga tabela la un categoric 5-1 pentru Otelul II.

Antrenorul Ovidiu Ciobanu a inceput meciul in urmatoarea formula: Gavriloaia – Oniu, Sava, Sevaciuc, Plecanciuc – Romaniuc, Suleru, Apetri, Pantea – Duman – Negru. Au mai intrat: Bosancu si Burlacu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *