Chivorchian, invitatul AJF

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, a fost invitatul special al Adunarii Generale a membrilor afiliati la AJF Suceava, reunire care a avut loc duminica in prezenta a circa 45 delegati dintr-un total de 56 cu drept de vot.

Al doilea om in ierarhia FRF a luat cunostiinta de probleme cluburilor din judet, si-a amintit cu placere de perioada petrecuta in postul de presedinte al Forestei Falticeni si a salutat activitatea lui Ciprian Anton in fruntea AJF Suceava. “Imi face placere sa fiu la Suceava, un judet care a insemnat ceva in cariera mea, pentru ca o perioada foarte scurta am fost presedinte la Foresta, o echipa frumoasa care a promovat la acea vreme pe prima scena a fotbalului romanesc. Suceava a dat jucatori buni fotbalului romanesc, iar astazi are un presedinte de AJF ce a venit cu propuneri interesante care au fost deja inserate in ROAF. Este unul din judetele in care se incearca dezvoltarea fotbalului si din acest motiv am tinut sa fie prezent la Suceava, in premiera pentru mine, la o Adunare Generala a membrilor afiliati”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Secretarul general al FRF a vorbit si despre problemele cluburilor de Liga a II-a, care si-a putea gasi rezolvare abia din sezonul viitor, cand se va trece foarte probabil la o singura serie cu 20 de echipe la matineu. “Din vara viitoare, fotbalul din Liga a II-a va fi mult mai interesant in conditiile in care vor retrograda sase echipe din prima liga. Se poate gasi o solutie pentru a atrage bani dinspre media catre cluburile de Liga a II-a, dar se impune trecerea la o singura serie de 18 sau cel mult 20 de echipe. Noi ne-am dorit reducerea numarului de echipe inca din vara trecuta, dar ne-am lovit atunci de opozitia conducatorilor de cluburi. In privinta Ligii a III-a, s-ar impune opt serii de 10 sau 12 echipe pentru ca trebuie sa pornesti de la o baza mare spre varf”, a mai spus Chivorchian.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chivorchian, invitatul AJF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*