Chișinăul, variantă de cantonament pentru Foresta

Foresta ar putea efectua cantonamentul de iarnă la Chișinău. Condu­cerea clubului de pe Areni ia în calcul această variantă în condițiile care Petre Grigoraș vrea să aibă la dispoziție un teren de antrenament de dimensiuni normale, inexistent la Câm­pulung sau Pojorâta, unde “galben-verzii” obișnuiesc să facă stagiile de pregătire. “Suntem în discuții cu cei de la Zimbru Chișinău pentru a ne pune la dispoziție baza de pregătire pentru perioada 3-15 februarie, când intenționăm să efectuăm cantonamentul de iarnă. Pe lângă un teren de antrenament de dimensiuni normale și o modernă sală de forță, acolo am găsi și adversari pentru eventualele meciuri amicale, ținând cont că mai toate echipele din Republica Moldova se vor afla în plină pregătire de iarnă”, a precizat preșe­dintele clubului Foresta, Andrei Ciutac.

“Galben-verzii” se reunesc joi dimineață, la ora 10.00, pe stadionul Areni, iar în următoarele două zile au programată vizita medicală.

Grigoraș vrea întăriri: “Trebuie să aducem trei-patru fotbaliști de valoare”

Până la plecarea în cantonament, antrenorul Petre Grigoraș a anunțat că vrea să-și întărească lotul cu trei-patru jucători de valoare. “Suntem la patru puncte de Aerostar și aveam șansa noastră în lupta pentru promovare. Pentru asta însă, împreună cu conducerea clubului, trebuie să transferăm în această iarnă trei-patru fotbaliști de valoare peste ce aveam în lot la ora actuală”, a anunțat antrenorul Forestei. Pe lista de achiziții se află Andrei Alecsandru și Radu Ungurianu, dar cei doi au fost declarați netransferabili de oficialii Bucovinei Rădăuți.

Trebuie să prelungească împrumuturilor celor trei juniori de la Sporting Vaslui

O prioritate pentru conducerea de pe Areni este și prelungirea împrumuturilor juniorilor Ionuț Ailenei, Vali Hagiu și Auraș June, chemați la reunirea clubului de care aparțin, Sporting Vaslui.

Dacă Foresta bate pasul pe loc pe piața transferurilor, principala contracandidată la promovare, Aerostar Bacău, a efectuat deja patru achiziții, este vorba portarul Bogdan Miron (Hușana Huși), fundașul central Andu Moisi (Ozana Târgu Neamț), mijlocașul de banda Andrei Gavrilă (Cetate Olimpic Râșnov) și fostul internațional de tineret Marius Chelaru (Politehnica Iași).

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat până acum două ­ami­­cale, ambele în compania Ştiinței Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe data de 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chișinăul, variantă de cantonament pentru Foresta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*