Adrian Chiruț este dorit la CSU Suceava

Chirut

Fostul capitan al echipei locale de handbal timp de 12 ani, Adrian Chirut, a fost prezent sambata la meciul dintre CSU Suceava si Stiinta Bacau, incheiat cu scorul de 29-29. Acesta si-a reziliat saptamana trecuta contractul cu Pandurii Targu Jiu, iar momentan poarta negocieri cu mai multe formatii, nefiind exclusa nici revenirea sa in tricoul Sucevei.

„Adrian Chirut este un jucator pe care eu personal mi-l doresc la echipa, atat in teren, cat si in staff-ul tehnic, pentru ca ne poate ajuta enorm cu experienta sa. Ar fi bine sa vina inca de acum, iar din vara sa aiba si drept de joc. Noi il asteptam cu mare drag”, a comentat antrenorul echipei sucevene, Razvan Bernicu.

Directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Sorin Rata, si-ar dori sa il readuca acasa pe Adrian Chirut si urmeaza ca in zilele urmatoare sa poarte o discutie in acest sens cu jucatorul in varsta de 32 de ani.

„Adrian Chirut este un jucator valoros, cu multa experienta, in jurul caruia am putea sa formam o echipa puternica de Liga Nationala. Voi avea cat de curand o discutie cu el pentru a vedea ce pretentii financiare are. Din pacate, nu ne putem compara cu conditiile pe care le ofera echipe ca Dinamo sau Targu Jiu”, a declarat Sorin Rata.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Adrian Chiruț este dorit la CSU Suceava"

  1. Chirut este jucator bun dar mitrea ce sa faca la echipa? Mitrea cred ca a dat 50 de goluri in 2 ani la calarasi si la suceava pe postul lui joaca jucatori mult mai ieftini si mai in forma decat el. Decat sa arunci bani pe nostalgii cu mitrea mai bine mai pui ceva si il aduci oe adomnicai care e in forma maxima si la noi nu este niciun jucator bun pe postul sau

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*