Chiruţ şi Bursuc trag să revină

Reveniţi în teren cu ocazia amicalelor cu HC Odorhei şi Universitatea Cluj, Adrian Chiruţ şi Cristian Bursuc trag tare ca să prindă ultimele meciuri din acest campionat. Antrenorul Leonard Bibirig avertizează, însă, că celor doi le trebuie timp pentru a-şi reveni la forma dinaintea accidentării.

Adrian Chiruţ a mărturisit că i-a fost greu să urmărească meciurile colegilor de pe margine. Interul stânga al Universităţii speră să poată face faţă cât mai repede meciurilor din Liga Naţională.

“Printre colegi este extraordinar. Deocamdată este greu pentru mine, dar trebuie să muncesc mult pentru a mai putea prinde meciuri în acest campionat. Nu ştiu în cât timp mă voi recupera, dar fac tot posibilul să pot intra în teren măcar câteva minute. A fost o perioadă lungă, veneam la meciuri şi îmi era greu să stau pe margine după atâţia ani de handbal”, a spus căpitanul Universităţii.

Antrenorul Leonard Bibirig consideră ca Bursuc şi Chiruţ au nevoie de timp ca să revină în echipa de bază: “Ne dorim mai mult de la ei. Se cunoaşte că vin după o pauză lungă de pregătire. Trebuie să avem răbdarea necesară şi uşor, uşor să îi reintegrăm în echipă. Este greu de spus în cazul lui Chirut dacă va putea fi recuperat total până la sfârşitul acestui sezon. Acum ne bucuram că a revenit şi ne dorim să fie sănătos în viitor. Acesta este cel mai important lucru.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *