Chira, argint la un turneu în Ungaria

Luptatorul sucevean Teodor Chira a participat zilele trecute, impreuna cu lotul national de juniori, la un puternic turneu international organizat in localitate Dorog, din Ungaria si care a reunit la start sportivi din 16 tari. Sportivul pregatit de Valerica Gherasim la CSM-LPS Suceava a ajuns in finala categoriei 100 de kilograme, ocupand locul 2 dintr-un total de 19 participanti.

Chira a facut un progres extraordinar in ultima perioada, a capatat experiente de la un turneu la altul. E un rezultat foarte bun, care a contribuit la locul 3 ocupat de Romania in clasamentul pe echipe”, a declarat Valerica Gherasim, care a multumit Primariei Suceava, Consiliului Local Suceava si Consi­liului Ju­detean Suceava pentru sprijinul acordat.

Agache a ocupat primul loc in calificarile de la Pitesti

Tot in weekendul trecut, alti 20 de luptatori de la CSM Suceava si LPS Suceava s-au deplasat la Pitesti, unde au sustinut un test important inaintea primei etape a Campionatului National de lupte greco-romane rezervat juniorilor I. Performerul delegatiei a fost Adrian Agache, sportivul pregatit de Daniel Ciubotaru la CSM Suceava reusind sa se impuna la categoria 74 de kilograme.

Marian Hangalet (LPS Suceava) a disputat finala la categoria 50 de kilograme, in vreme ce Tudor Ursachi (CSM Suceava), Razvan Mihalache (LPS Suceava) si Marian Ion (CSM Suceava) au ocupat locul 3 la categoriile 60, 74, respectiv 96 de kilograme. In alte trei randuri, luptatorii suceveni s-au clasat pe locul 5 prin Marius Blandu, Marius Manalachioaie si Ioan Moisei.

Exit mobile version