Chira, argint la un turneu în Ungaria

Luptatorul sucevean Teodor Chira a participat zilele trecute, impreuna cu lotul national de juniori, la un puternic turneu international organizat in localitate Dorog, din Ungaria si care a reunit la start sportivi din 16 tari. Sportivul pregatit de Valerica Gherasim la CSM-LPS Suceava a ajuns in finala categoriei 100 de kilograme, ocupand locul 2 dintr-un total de 19 participanti.

Chira a facut un progres extraordinar in ultima perioada, a capatat experiente de la un turneu la altul. E un rezultat foarte bun, care a contribuit la locul 3 ocupat de Romania in clasamentul pe echipe”, a declarat Valerica Gherasim, care a multumit Primariei Suceava, Consiliului Local Suceava si Consi­liului Ju­detean Suceava pentru sprijinul acordat.

Agache a ocupat primul loc in calificarile de la Pitesti

Tot in weekendul trecut, alti 20 de luptatori de la CSM Suceava si LPS Suceava s-au deplasat la Pitesti, unde au sustinut un test important inaintea primei etape a Campionatului National de lupte greco-romane rezervat juniorilor I. Performerul delegatiei a fost Adrian Agache, sportivul pregatit de Daniel Ciubotaru la CSM Suceava reusind sa se impuna la categoria 74 de kilograme.

Marian Hangalet (LPS Suceava) a disputat finala la categoria 50 de kilograme, in vreme ce Tudor Ursachi (CSM Suceava), Razvan Mihalache (LPS Suceava) si Marian Ion (CSM Suceava) au ocupat locul 3 la categoriile 60, 74, respectiv 96 de kilograme. In alte trei randuri, luptatorii suceveni s-au clasat pe locul 5 prin Marius Blandu, Marius Manalachioaie si Ioan Moisei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!