Chestii de onoare

Întârzierea plăţii salariilor către jucători devine o obişnuinţă la echipa locală de handbal. Băieţii lui Leonard Bibirig nu şi-au mai primit salariile de două luni şi sunt hotărâţi să renunte la cel mai de preţ lucru pe care îl au.

Handaliştii suceveni acuză puternic lipsa banilor, fie că este vorba de rata la maşină sau de plata pamperşilor. Gurile rele susţin că, pentru a face rost de bani, “studenţii” par tentaţi să renunţe chiar la diplomele de “cetăţean de onoare” primite de la Lungu după finala Cupei Challenge. Muşterii s-au găsit deja, voleibaliştii manifestându-şi imediat intenţia de a plăti bani buni pentru aceste distincţii. Jucătorii nici nu vor trebui să modifice numele de pe distincţii, întrucât hârtiile pe care Lungu le împarte de Zilele Sucevei sunt necompletate. Băieţii lui Victor Pancu speră ca, văzându-i cetăţeni de onoare, Stelian Nistor de la Iulius Mall să îi finanţeze din nou.

Afacerea dintre handbalişti şi voleibalişti va fi intermediată de către Claudiu Dediu şi Lucian Huţuleac, cei doi fiind cunoscuţi ca buni prieteni. Mai mult, Huţuleac ar fi mărturisit unui coleg de compartiment, de pe personalul Bucureşti – Suceava, că pentru a marca momentul, va aduce fanfara militară de la unitatea în care este încadrat în capitală.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chestii de onoare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*