Chemati la apel

Jucatorii care se afla inca sub contract cu FC Cetatea Suceava sunt somati sa se prezinte joi, la ora 9:30, la stadionul Areni. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa transmis de EURO Consulting SPRL, firma in administrarea careia se afla in prezent AS Fotbal Club Cetatea Suceava.

In comunicat se precizeaza ca jucatorii care nu se vor prezenta la reunirea lotului risca sa fie suspendati intre 12 si 16 etape dar si o amenda de 3.500 de lei, in conformitate cu prevederile din Regulamentul de organizare si functionare a activitatii fotbalistice (ROAF).

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere că echipa de fotbal F.C. „CETATEA” Suceava se pregăteşte a organiza o ultimă selecţie în vederea începerii sezonului competiţional 2010-2011, anunţăm pe această cale toţi jucătorii echipei să se prezinte la Stadionul „Areni” din Suceava joi, 5 aug. 2010, orele 9,30 în vederea clarificării contractelor pentru acest sezon.

Anunţăm pe această cale pe toţi cei aflaţi încă sub contract cu F.C. „CETATEA” Suceava că în caz de neprezentare în vederea clarificării situaţiei contractuale, vom proceda în conformitate cu prevederile art. 19.7, art. 23 lit. e), şi 24 lit. a) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a activităţii fotbalistice – ROAF.

EURO Consulting SPRL
lichidator al F.C. „CETATEA” Suceava

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *