Chemaţi la „meditaţii”

Echipa locală de fotbal, Rapid Suceava, şi-a propus să acorde o atenţie specială juniorilor. Primul pas a fost programarea unor şedinte suplimentare pentru aceştia, în care accentul este pus pe individualizare.

Juniorii Rapidului s-au prezentat până acum de 3 ori sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu la şedinţe de pregătire suplimentare. Conducerea tehnică a ceferiştilor consideră binevenite aceste antrenamente, mai ales că jucătorii se pregătesc cu plăcere.

“Ei trebuie sa lucreze foarte mult la anumite procedee cum ar fi pasa lunga, posesie, intrare in posesie, pasa finala si mai ales la finalizare. Trebuie sa isi imbunanteasca in special biomecanica de lovire. Ne bucura ca participa cu o foarte mare placere si suntem convinsi ca pe parcurs aceste antrenamente isi vor vedea efectul in joc”, a declarat secundul Rapidului, Ion Buzoianu.

Ion Buzoianu a anunţat că fiecare junior va avea ocazia să confirme la echipa mare şi a apreciat evoluţia lui Vlad Stănescu în ultimul meci.

“Fiecare dintre juniori va avea sansa lui. Ne-a bucurat foarte mult jocul lui Stanescu in repriza a doua a meciului de la Panciu. Majoritatea au calitati bune, dar trebuie lucrat separat cu ei”, a conchis tehnicianul Rapidului.

La antrenamentele de până acum nu a participat Răzvan Breniuc. Acesta acuză o accidentare la gleznă şi nu va putea juca sâmbătă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chemaţi la „meditaţii”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*