Chemați la cursurile FRF

Peste 15 antrenori suceveni sunt invitati joi, la Iasi, la un curs de perfectionare organizat de catre Scoala Federala de Antrenori si care se adreseaza tehnicienilor din zona Moldovei posesori ai licentelor A si B. Cursurile vor fi sustinute de presedintele Scolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan, si vor constitui o conditie esentiala pentru prelungirea licentei antrenorilor aflati in evidentele Federatiei Romane de Fotbal.

In acest moment, in posesia licentei A UEFA – cea care iti ofera dreptul de a activa ca antrenor secund la echipele din primul esalon din România si de a pregati din postura de antrenor principal formatii din Ligile a 2-a si a 3-a- se afla opt antrenori suceveni, este vorba de Ovidiu Murariu (foto – dreapta), Ioan Radu, Ion Buzoianu (foto – stanga), Florin Cristescu, Ciprian Anton, Bogdan Grosu, Dan Dascalescu si Marius Lup. Un nivel mai jos, printre antrenorii suceveni posesori ai licentei B se regasesc Aurel Constantin, Ovidiu Caldarus, Claudiu Sevaciuc, Adrian Cerlinca, Florin Apetri, Bogdan Pantea, Mihai Eremia sau Viorel Stoica.

Pentru vizarea carnetului pe anul 2013, tehnicienii de Liga a 2-a vor trebui sa scoata din buzunar cate 775 de lei, in vreme ce antrenorii de Liga a 3-a vor achita cate 300 de lei. In privinta taxei pentru cursurile de perfectionare, antrenorii de Liga a 2-a vor achita cate 265 de lei, iar cei din esalonul trei cate 140 de lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Chemați la cursurile FRF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*