champions league la stat

În Suceava şi pe blog, între un miting şi o grevă, bugetarii îşi menţin condiţia fizică. Scuza cu mişcarea pe parchetul portocaliu, vopsit la început de criză, pare una plauzibilă la soţie/prietenă. Treaba e chiar serioasă, anunţându-se încă de pe acum mişcări importante în pauza competiţională.

Siteul Calciomercato.com dă ca sigur transferul unor “Veterinari” în străinătate şi a unor “Profesori” în somaj! Mai mult, sunt zvonuri că cei de la Administraţia Judeţeană ar fi bătut palma cu “Finanţiştii” pe o sumă frumuşică. “Justiţiarii” par să fi contactat impresarii de la Finanţe, dar s-au mulţtumit până la urmă doar cu nişte bâte de la “silvic”. Sănătatea e la pământ, abia având fonduri pentru deplasări. “Teologii” însă s-au oferit să le cante prohodul la juma’ de preţ!

Elevii şcolii generale, la care se dispută majoritatea partidelor, sunt deosebiţi de încântaţi că fentează orele de sport şi ajung mai repede în crâşma de peste drum. Andrei, mai îndrăzneţ din fire, ne-a trimis la redacţie câteva fotografii de pe blogul competiţiei, precizând următoarele: “Cei de la Administraşia Localp trebuie chemaşi la DNA! Au văzut şi colegii mei cum au luat valiza din loganul albastru!

Încântaţi de aceasta competitie, provocăm şi la organizarea unui amical al bloggerilor bugetari!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "champions league la stat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*