CFR Paşcani – Sporting: 2-4

Sporting Suceava s-a impus, cu scorul de 4-2, in fata divizionarei a treia CFR Pascani, intr-un meci amical disputat azi, pe terenul gruparii din lunca Siretului. Neinvinsa in partidele de verificare disputate in aceasta iarna, trupa lui Ovidiu Ciobanu a deschis scorul inca din minutul 10, cand Cainari a executat o lovitura libera de pe partea dreapta, Gurita a prelungit pe spate si Negru a indeplinit o simpla formalitate pentru 0-1.

“Alb-verzii” si-au dublat avantajul la jumatatea primei reprize, cand Alex Buziuc a luat o actiune pe cont propriu si l-a executat pe goalkeeperul Mihai Luca cu un sut la coltul lung. Acelasi Buziuc avea sa stabileasca si scorul pauzei, mijlocasul “alb-verzilor” trecandu-si in cont dubla in minutul 35, dupa ce a finalizat cu gol o actiune de atac in care a scapat singur cu portarul advers.

Chiar daca au aliniat echipa standard, cu golgheterul Stiubei si suceveanul Azaharioaiei in primul 11, gazdele si-au facut simtita prezenta abia in repriza secunda, reusind sa reduca din diferenta la cinci minute de la reluarea jocului, la capatul unui atac supranumeric.Replica celor de la Sporting a venit in minutul 75, cand nou-intratul Pacurari a refacut avantajul de trei goluri al “alb-verzilor” cu un lob de efect din afara careului. Tabela avea sa fie inchisa de formatia pascaneana, gazdele stabilind scorul final la 2-4 in urma unei greseli a juniorului Pascari, intrat intre buturile sucevene pe parcursul reprizei a doua.

Antrenorul Ovidiu Ciobanu a inceput jocul in urmatoarea formula: Butnariu – Pantea, Sevaciuc, Murariu, Fratea – Cainari, Gurita, Apetri, Nicoara – Buziuc, Negru. Au mai intrat: Pascari, Vitu, Gasca si Pacurari.

Pana la reluarea campionatului judetean, programata pe 20 februarie, Sporting va mai disputa un singur meci amical in compania divizionarei secunde FC Botosani, jocul urmand sa se dispute joi, cu incepere de la orele 15.00, la Campulung Moldovenesc, locul de cantonament al trupei pregatite de Cristi Popovici.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CFR Paşcani – Sporting: 2-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*