CFR Brasov – CSM Bucovina

Echipa locală de rugby va juca sâmbătă ultimul meci din actuala ediţie de campionat. CSM Bucovina va înfrunta în deplasare, lanterna roşie a clasamentului, CFR Braşov.

Salvată deja de la retrogradare, echipa pregătită de Constantin Vlad mai are de disputat un singur meci din acest sezon. Rugbiştii suceveni înfruntă CFR Braşov, echipă care a pierdut toate cele 19 partide jucate în Divizia Naţională. Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Constantin Vlad, asigură suporterii că elevii săi nu vor merge în excursie la Brasov.

“Ne-am indeplinit obiectivul, insa mergem la Brasov sa castigam. Sper sa o facem la o diferenta mai consistenta decat cea din etapa precedenta cu Barladul. Meciul il voi trata cu maxima seriozitate si voi folosi cea mai buna formula de joc. Doar daca ne va permite scorul voi arunca in lupta si jucatori mai tineri”, a anuntat Constantin Vlad.

Faţă de meciul din etapa precedentă, antrenorul Constantin Vlad nu va putea conta pe Opariuc, care s-a accidentat la antrenamentul de joi. În cazul unei victorii la Braşov, coroborate cu un eşec al echipei Cleopatra Constanţa, CSM Bucovina ar putea încheia campionatul pe locul 3 în clasamentul play-out. Meciul dintre CFR Brasov şi CSM Bucovina va avea loc sâmbătă de la ora 11:00 şi va fi arbitrat de Nicolae Copil din Cluj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *