CFR Braşov – Bucovina: 31-24

Bucovina Suceava a incheiat campionatul cu o infrangere cu scantei. In ultima etapa a Diviziei Nationale, rugbistii antrenati de Constantin Vlad au pierdut, astazi, cu scorul de 24-31, pe terenul formatiei Cfr Brasov, la finalul unui meci tensionat, incheiat cu o incaierare generala intre jucatorii celor doua echipe.

Deplasata in fieful ultimei clasate cu gandul de mai sterge din impresia lasata de la reluarea campionatului, de cand a inregistrat patru infrangeri la scor, echipa suceveana a condus ostilitatile in debutului jocului, reusind sa marcheze primul eseu prin Palamariu. Gazdele au replicat pe finalul primei reprize, cand au profitat de placajele ratate ale adversarilor, iar pe fondul unui eseu de penalizare acordat usor de centralul Marius Nitulescu, au intrat la pauza cu un avantaj minim, scor 19-18. Desi au primit la randul lor un eseu de penalizare, iar Brateanu si-a facut datoria la loviturile de pe con, de unde a reusit nu mai putin de 14 puncte, sucevenii au pierdut in final cu scorul de 24-31, fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu bonusul defensiv.

Am terminat campionatul in genunchi. Am intalnit o echipa de batut, dar am avut o evolutie modesta mai ales pe pachetul de inaintare, unde am fost dominati de adversari. In plus, am facut si foarte multe greseli, am ratat multe placaje si nu am excelat nici la loviturile de picior. La acestea s-a adaugat si un arbitraj care nu a fost in conformitate cu regulamentul. Am avut parte de doi eliminati si o maniera care a creat tensiune intre jucatorii celor doua echipe, care s-au si incaierat la final. Am luat un punct bonus, dar trebuie sa ne revenim in meciul de cupa de sambata”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Csm Bucovina Suceava: Palamariu, Albu, Zup, Turcanu, Constantineanu, Buzatu, Coca, Scolobiuc jr., I. Flutur, Nastiuc, Iacobuta, Oprea, Chitan, Tun, Brateanu. Au mai intrat: A. Flutur, Bujoreanu si Macovei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CFR Braşov – Bucovina: 31-24"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*