Brăila, aproape desfiinţată

Rapid Suceava este pe cale sa scape de o contracandidata serioasa in lupta pentru evitarea retrogradarii la finalul acestui sezon. Confruntata cu mari probleme financiare, formatia CF Braila si-a anuntat retragerea din campionatul Ligii a II-a in pauza din aceasta iarna. Forfaitul vine ca urmare a deciziei tuturor jucatorilor braileni de a-si depune memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract.

Le-am propus jucatorilor sa renunte la jumatate din banii pe care trebuiau sa-i primeasca în ultimele cinci luni. De asemenea, sa fie de acord cu înjumatatirea slariilor începând cu luna ianuarie 2014. Ei nu au fost de acord si trebuie sa-i întelegem, pentru ca au dreptate. În situatia actuala nu mai avem pe cine conta la echipa si am decis ca activitatea echipei CF Braila în Liga a II-a sa se opreasca în acest moment. De marti, începem procedurile de desfiintare a echipei„, a explicat presedintele clubului brailean, Adelin Soare, pentru liga2.ro.

La finalul sezonului de toamna, CF Braila si Rapid Suceava sunt vecine de clasament in seria intai a Ligii a II-a. Brailenii ocupa locul 10, cu 14 puncte, in vreme ce sucevenii se afla o pozitie mai jos, cu 11 puncte. Ca urmare a retragerii din campionat, brailenii vor pierde toate meciuri pana la final cu scorul de 0-3.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

    1. Nelule,in primul rand tu esti fraierul,in al doilea rand mi-am schimbat pseudonimul in pailanda in semn de protest,Botosani poate sa aiba echipa de liga 1,stadion pus la punct,la noi totul e vraiste,ne batem pentru salvarea de la retrogadare din liga 2,asa zisi fotbalisti locali fac antrenament prin cluburi,antrenor nu,stadion in prabusire libera,apropo stii cumva cine e patronul acestei echipe?Sau te-am bagat in ceata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *