Cetatea Tg Neamţ- Rapid: 2-1

Rapid Suceava a fost invinsa, astazi, cu scorul de 1-2, in fieful formatiei Cetatea Targu Neamt, intr-o partida contand pentru etapa a 28-a din cadrul campionatului Ligii a 3-a. Nemtenii au marcat prin Dascalescu in minutele 2 si 55, in vreme ce oaspetii au redus diferenta in minutul 78, prin nou intratul Barbir. Din minutul 63, echipa suceveana a evoluat cu un jucator mai putin pe teren, dupa eliminarea lui Hrimiuc, care a primit direct cartonas rosu pentru injurii la adresa asistentei Alexandra Apostu.

Antrenorul sucevean Ioan Radu a inceput partida de la Targu Neamt cu urmatorea formula de start: Pascal – C. Ciurla, Hrimiuc, Breniuc, Spatar – Vaida – Golofca, Ghiviziu, Zaremba, I. Plamada – Liutec.

Vezi o galerie foto de la meci realizata de Cosmin Iftime!

In urma infrangerii de astazi, Rapid Suceava a coborat pe locul 9 in clasamentul seriei, la cinci puncte de Csm Focsani, ocupanta primului loc pasibil de retrogradare. In penultima etapa a actualului sezon, trupa pregatita de Ioan Radu va primi, vineri, pe stadionul Areni, vizitia formatiei Fcm Onesti.

Foto: Cosmin Iftime

Exit mobile version