Cetatea Rapid Suceava

Numarul jucatorilor veniti in aceasta iarna de la Rapid CFR, la Cetatea este pe cale de a se dubla. Ceferistii Pascal, Suleru(foto) si Pantea l-au convins in amicalul de astazi pe Ovidiu Murariu ca merita sa joace in Liga a II-a.

Antrenorul Cetatii a recunoscut ca cei trei se aflau de mai mult timp in atentia sa, dar abia acum i-a anuntat ca ii vrea pe Areni. “Noi aveam intentii mai vechi de a-i lua la Cetatea dar am vrut sa vedem si alti jucatori in pauza competitionala. Sunt sigur ca vor face fata cu brio in Liga a II-a pentru ca au mai jucat la prima echipa a Sucevei. Am discutat ceva cu ei si probabil maine ii voi chema la Bacau pentru amicalul cu Aerostar” a marturist Ovidiu Murariu pentru GazetaSV.ro

Presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan a evitat sa vorbeasca prea mult despre noile achizitii. ”Stiu ca Ovidiu Murariu nu este multumit de Prutean si l-ar vrea la Cetatea pe Pascal. Daca antrenorul il doreste pe acesta sau pe Pantea, sau pe Suleru, eu nu pot decat sa il sustin. Nu sunt genul de presedinte care sa impuna jucatori antrenorului” a declarat Dumitru Moldovan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *