Cetatea, neînvinsă pe Areni

Cetatea este favorizata de traditie in partida de sambata cu Sportul Studentesc. In cele trei intalniri directe disputate pana acum pe Areni, gasca nebuna nu a castigat niciodata, sucevenii avand pe teren propriu un bilant de doua victorii si un egal in compania echipei din Regie.

Una dintre partidele de referinta ramane cea din toamna lui 2005, cand Cetatea elimina – cu Ioan Radu la carma – Sportul din saisprezecimile Cupei Romaniei cu scorul de 2-1 (foto). Un sezon mai tarziu, cele doua echipe remizau pe Areni, scor 2-2, un rezultat care avea sa semneze practic retrogradarea “galben-albastrilor” in Liga a III-a. Ultima vizita a “gastii nebune” pe Areni avea sa consemneze si cea mai clara victorie a sucevenilor, Bernard si compania castigand in returul campionatului trecut cu un categoric 3-0.

Traditia meciurilor directe:

Cupa Romaniei 2005/2006:
Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-1 (Sitaru 2)

Campionatul 2006/2007:
Sportul Studentesc – Cetatea Suceava 1-0
Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2 (Roman, Roberto)

Campionatul 2008/2009:
Sportul Studentesc – Cetatea Suceava 2-0
Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0 (Colban, Romaniuc 2)

In ciuda acestui ascendent moral, antrenorul Ioan Radu crede ca meciul de sambata se va desfasura sub niste coordonate total diferite. “Rezultatele precedente au fost obtinute in conjuncturi diferite. Acum e cu totul altceva, pentru ca noi am pierdut foarte multi jucatori, pe cand Sportul are in mare cam acelasi nucleu de echipa”, crede seful bancii tehnice de pe Areni.

In actualul lot sucevean se mai afla doar doi dintre protagonistii care invingeau Sportul in primavara acestui an: Bernard si Feraru. Iata primul “11” aliniat de Cetatea in ultima partida cu Sportul: Roheţki – Feraru, Bernard, Sevaciuc – Golofca, Romaniuc, Onciu, Celpan, Şuleru – Colban, Guriţă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cetatea, neînvinsă pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*